icon

Open Source Software

Open Source Software toepassingen zijn de laatste tijd professioneel en populair geworden. De meest professionele oplossingen zijn vrij verkrijgbaar en kunnen vanwege het open karakter snel en eenvoudig geïntegreerd worden met andere applicaties. Met name het midden en klein bedrijf is vaak uitstekend geholpen met oplossingen uit de Open Source Community. Geïnteresseerd? Informeer bij ons hoe Open Source Software ook u verder kan helpen.

icon

Security

De beveiliging van uw IT-voorzieningen en uw gegevens moet uiteraard altijd voorop staan. Echter de praktijk leert dat de laatste tijd nogal veel beveiligingsproblemen veroorzaakt worden door software die ondeugdelijk is. ECsys biedt meerdere security oplossingen die gebaseerd zijn op Linux en Opensource software en die zeer geschikt zijn voor het MKB. Klik hier voor meer informatie.

icon

Efficiënt

Om Open Source oplossingen snel en efficiënt in te zetten heeft ECsys veel tijd gestoken in de ontwikkeling van veel gevraagde oplossingen die zijn gebaseerd op Open Source Software. Dit heeft geleid tot een aantal kant en klare oplossingen op het gebied van Security, Kantoorautomatisering, Het Nieuwe Werken, E-mail en Collaboration. Bent u op zoek naar een goede betrouwbare oplossing die ook nog eens betaalbaar is en blijft? Neem dan snel contact met ons op.!

nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwbrief

Infrastructuur


Wanneer men aan computer netwerken denkt, denkt men vaak slechts in één stramien. Dit betekent dan dat men uit een automatisme denkt aan de standaard "Windows based" oplossingen. Echter zijn er de laatste tijd vele opensource alternatieven gekomen die een 100% functioneel alternatief vormen.
ECsys selecteert dergelijke alternatieven op toepasbaarheid, beheerbaarheid en stabiliteit. Op het gebied van infrastructuren heeft dit geleid tot een tweetal partnerships. Ten eerste Zentyal dat een zeer goed alternatief is voor een "Windows" server binnen een Windows omgeving. Zentyal integreert geheel met Active Directory en kan eenvoudig worden ingezet als spil binnen uw Windows netwerk.
Ten tweede is ECsys partner van NoMachine. Hiermee kunnen wij uw "Linux based" netwerk snel en solide opzetten. NoMachine is een Linux Terminalserver oplossing voor organisatie die bedrijfsbreed gebruik willen gaan maken van de Linux desktop.