NoMachine Remote Desktop

 

 

Precies zoals je vorige Remote Desktop Access oplossing

M a a r  d a n  B E T E R 

 

 

 access-any-desktop

Reis naar elke desktop !

Reis met de snelheid van het licht vanaf je computer of tablet naar iedere NoMachine enabled computer. In slechts een paar muisklikken kunt u elke computer ter wereld bereiken en begin te werken alsof hij voor u staat.

Werken met Multimedia

Voel je niet beperkt. Geniet van live audio en video vanaf je pc op afstand. Dvd's kijken, de TV, Netflix of YouTube-video's waar u ook bent. Of maak je eigen geanimeerde modellen. Of je nu een kunstenaar bent of een ingenieur, je favoriete software is altijd bij je.

incredibly-fast-multi-media-streaming

remote-collaboration 

 

Werk samen met anderen waar je ook werkt

Je bureaublad is waar je werkt. Open je desktop voor anderen om mee te doen. Laat je vrienden samenwerken aan de documenten waaraan je werkt, deel de bestanden die je nodig hebt, los samen de problemen op die je ondervindt. Alles veilig en onder jou controle.

Gebruik elk apparaat

Je mappen, schijven en apparaten, reizen met je mee in een handomdraai. Druk een remote bestand op een lokale printer. Of doe het tegenovergestelde. Sluit elk apparaat in de andere desktop. usb-drives, scanners en al je schijven zijn klaar om te gebruiken alsof ze er echt zijn.
drive-mapping-resource-sharing

capture-desktop-activity

Leg vast wat je doet

Maak on-the-fly een video van wat je doet. Die vervelende bug echt laten zien of maak opnamen van je workflow om later af te spelen. Laat anderen zien hoe er te komen, vraag om suggesties, presentaties maken van je software en demo's. Of neem je favoriete TV episode op in een klik.

Snelheid

Hoe snel moet snel zijn? Wij zijn van mening dat een remote desktop snel genoeg is wanneer je niet merkt dat je op een remote desktop zit. Onze missie is om jouw ervaring precies dezelfde te laten zijn als wanneer je achter de remote computer zit. Alleen dan zullen we weten dat het voldoende snel is. Gelukkig staat de tijd aan onze zijde. Des te meer technologische vooruitgang, snellere computers en netwerken, hoe minder dit een probleem is.

 How fast is fast

OS support

OS-Support

Velen weten misschien niet wat een "besturingssysteem" is. Maar dat moet je ook niets kunnen schelen. NoMachine maakt het mogelijk om te werken op elk besturingssysteem, op uw laptop, tablet of telefoon met dezelfde bestanden, je dezelfde toepassingen, op dezelfde manier. Zodat je kunt vergeten wat een "besturingssysteem" is.

 tmm