NoMachine Enterprise

 

NoMachine-Enterprise

 

 

 

  

 

 

 

 

Veilig, flexibel, betrouwbaar

Laat mobiele medewerkers onderweg of thuis gebruik maken van hun kantoor-desktop met volledige toegang tot hun data en applicaties om zodoende de samenwerking tussen medewerkers te vergemakkelijken. Ondersteun hun ook door middel van snelle en effectieve hulp op afstand via de desktop of het web. Beheerders kunnen duizenden desktops beheren en implementeren vanuit het corporate datacenter met een uitgebreide flexibiliteit en schaalbaarheid. NoMachine is een bewezen concept voor hosted desktops en/of thuiswerk oplossingen voor al je desktops en applicaties, zowel fysiek, virtueel of "in de cloud".

NoMachine-Enterprise-Server


Enterprise Server Family

NoMachine Enterprise Server is de oplossing voor bedrijven die werken met een heterogene omgeving van bijvoorbeeld Windows, Mac en Linux werkstations en waar snelheid en flexibiliteit belangrijk zijn bij remote en mobiel werken. In zo'n omgeving komen de remote desktop mogelijkheden, application delivery-technologie en multi-node clustering van NoMachine volledig tot zijn recht. NoMachine Enterprise-server werkt met fysieke en virtuele serversystemen. NoMachine werkt vlekkeloos samen met VMware vSphere ©, Microsoft Hyper-V ©, Citrix Xen ©, KVM of op uw eigen private cloud of publieke clouds, zoals Amazon EC2 © of Rackspace ©.

 

NoMachine-Enterprise-Serverclouds

 

small-business-server 0NoMachine Small Business Server

Perfect voor kleine bedrijven, enkele afdelingen en ontwerpstudio's, NoMachine's Small Business Server biedt dezelfde rijke feature-set van de NoMachine Workstation, maar met ruimte voor maximaal 10 Linux virtuele desktops.
 
enterprise-server 0NoMachine Enterprise Server

Creer pools van Mac, Windows en/of Linux desktops en plaats die onder een "single point of entry" server van NoMachine om zo user access te centraliseren. NoMachine Enterprise Server voorziet in multi-node support, load balancing en built-in cluster mogelijkheden met automatische failover in het geval van een server die down gaat.
 
portal-server 0NoMachine Portal Server

NoMachine Portal server biedt alle functionaliteit van Enterprise Server, maar je kunt nu gebruik maken van web-based access om users een connectie te laten maken met hun remote desktop. Met niets anders dan een webbrowser kunnen organisaties ongelimiteerd Linux, Mac or Windows desktops distribueren.
 
Terminal Server Family

NoMachine Terminal Server is de nieuwe generatie van de bekroonde NX server. Het is het perfecte antwoord voor mensen die zoeken naar een
oplossing die in staat is om honderden virtuele Linux desktops te distribueren vanaf een host.

NoMachine-Enterprise-Server
workstation 0NoMachine Workstation

Een complete oplossing in een eenvoudig pakket, ideaal voor individuele gebruikers die toegang tot een extern Linux-werkstation nodig hebben. Maximaal 4 virtuele Linux desktops kunnen aan remote gebruikers efficiënt worden aangeboden. Ze kunnen veilig elke toepassing gebruiken, bestanden en mediacontent delen waar ze ook zijn.
 

terminal-server 0NoMachine Terminal Server

Biedt toegang tot een onbeperkt aantal virtuele Linux-desktops voor al uw gebruikers waaronder 3D CAD / CAM programma's, kantoor-automatisering en multimedia-applicaties. NoMachine Terminal Server vereenvoudigt het beheer van grote gebruikersgroepen door het ondersteunen van aanpasbare profielen en configureerbare toegang tot applicaties en functionaliteiten.

 
Mix en match zoals je nodig hebt

Uw NoMachine omgeving groeit samen met uw wensen. Begin klein en voeg meer en meer toe, naar gelang uw behoeften veranderen. Voeg meer Enterprise Desktops en meer Terminal Server nodes toe aan een enkele of geclusterde Enterprise Server voor oneindige schaalbaarheid. Al uw desktops, op fysieke en virtuele machines, kunnen samenwerken met hetzelfde gemak en dezelfde tooling, om uw gebruikers te bedienen, waar ze ook zijn.
NoMachine-Enterprise-ServercloudsTerminal-Server
enterprise-desktop 0NoMachine Enterprise Desktop

Bied je medewerkers remote toegang tot Windows, Mac en Linux desktops vanaf iedere willekeurige plek. Perfect voor remote samenwerken of help desk activiteiten. Deze desktops kunnen stand-alone systemen zijn or nodes van een Enterprise Server. NoMachine Enterrprise Desktop wordt per pack van 10 subscriptions aangeboden.