Partnerships

Naast de door ECsys ontwikkelde systemen maken we ook veelvuldig gebruik van producten van fabrikanten. Hiervoor zijn wij de volgende partnerships aan gegaan:

Partners

Zentyal Small Business Server

Zentyal All- in One Server is een complete oplossing voor MKB bedrijven. Zentyal is vooral een betaalbare oplossing, minder complexiteit opgezet en biedt een veel betere beheerbaarheid dan ieder andere oplossing. Zentyal is voorzien van Zarafa Collaboration Platform als luxe mailvoorziening en van Asterisk Voice over IP als telecommunicatie voorziening. Dit gecombineerd met Security voorzieningen, Netwerk functies en Zentyal Remote management biedt een zeer complete IT-oplossing voor het Midden en Klein Bedrijf. 

 

professional-web 

OwnCloud 

Thuiswerken, mobiel werken en "het nieuwe werken" neemt steeds grotere vormen aan. Belangrijk daarbij is dat u en uw medewerkers "altijd en overal" kunnen beschikken over bestaden en bedrijfsdata. Alleen wilt u wel dat dit veilig gebeurt en de content geheel privé blijft. Met OwnCloud realiseert u een eigen "Cloud voorziening" op een eigen server. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw gegevens op een goede manier zijn opgeslagen zijn en toch altijd toegankelijk. 

 

oc-solution-01 

NoMachine

ECsys is Value Added Resseler van NoMachine sinds 2003. NoMachine levert dé netwerk computing oplossingen voor zowel consumenten als de zakelijke wereld. Hun producten maken connectiviteit zeer eenvoudig en bieden applicaties en complete desktops aan elke gebruiker over elk netwerk, zonder dat de gebruiker hier merkbaar last van heeft. NoMachine heeft zelfs prijzen gewonnen voor de prestaties van hun software. Met de enterprise-class management tools is het de oplossing voor remote access en gehoste desktops, voor elke organisatie.

NoMachine heeft zijn hoofdkwartier in Luxemburg, verkoopkantoren in de Verenigde Staten en Duitsland en R&D vestigingen over heel Europa. Vanaf 2003 heeft het een uitgebreid netwerk gebouwd van partners. Momenteel zijn er duizenden klanten die gebruik maken van NoMachine software, waaronder veel overheden en opleidingsinstituten overal ter wereld.

 

Nom tr